Privat

Det personlige rengjøringsbyrået

Fra 1. juli 2018 må også private bruke rengjøringsfirmaer som er godkjent av Arbeidstilsynet. Renus Vinger Rengjøring har sikre og gode lønns- og arbeidsforhold og følger alle lover og regler og er derfor godkjent med ansatte. Vi hjelper deg gjerne! Og vi gir deg alltid KVALITETSGARANTI!


Vinduspuss/vindusvask

Enten du har mange eller få vinduer - enten det er enkelt eller komplisert - vi har lang erfaring og garanterer at du får skinnende rene vinduer! Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

 

Flyttevask/utvask av hus og leilighet

Inkludert i flyttevask er tak, vegger, lister, skap, skuffer og annet fastmontert samt vinduspuss. Vi utfører jobben til avtalt tid og pris :)

 

Hovedrengjøring

Vi kan hjelpe deg med å vaske tak og vegger, skuffer og skap. Du peker - og vi vasker!

 

Fast vaskehjelp

Vil du ha fast vaskehjelp hver uke, annenhver uke eller hver fjerde uke? Du får en fast renholder som alltid gjør det rent og pent!


Du velger selv hva som skal gjøres hver gang eller eventuelt hvor lenge renholderen skal være hos deg. Hvis vi avtaler en viss tid, gjør din vaskehjelp så mye som mulig innenfor den tildelte tiden.


Les mer om fast vaskehjelp...

Har du spørsmål eller vil du ha et tilbud?

Ring 951 25 062, send e-post eller fyll i skjemaet!

 
 
 
 
 
 
 
Jeg godtar vilkårene, men hvis jeg ønsker det, kan jeg kontakte Renus for å få registrerte opplysninger slettet når kundeforholdet har opphørt.